Utorak, 20 Siječanj 2015 13:10

Policijsko izvješće

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Ukradeno više stabala bukve i graba 

 U razdoblju od 1. kolovoza do 10. prosinca 2014. godine, u šumskom predjelu kod mjesta Dragović, nepoznati počinitelj (ili više njih) je posjekao i otuđio više stabala bukve i graba u vlasništvu „Hrvatskih šuma“. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

 Nepoznati počinitelj provalio u obiteljsku kuću

 U ponedjeljak, 19. siječnja, u prijepodnevnim satima, u Pleternici, u Ulici Andrije Štampara, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u obiteljsku kuću u vlasništvu 59-godišnjaka prilikom čega je otuđio razne predmete. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

 Dovršeno kriminalističko istraživanje

 Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 36-godišnjom hrvatskom državljankom je utvrđeno da je kao vlasnica obrta na području grada Pleternice u uvjetima prezaduženosti i trajne blokade prodala opremu obrta trgovačkom društvu iz Pleternice a novac usmjerila na podmirenje troškova čime je onemogućila poreznoj upravi da naplati svoja potraživanja. Slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.