Petak, 16 Siječanj 2015 09:59

Policijsko izvješće

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Provala u dvorišnu zgradu u Dervišagi, ukradeni razni predmeti

 U razdoblju od 4. do 15. siječnja, u mjestu Dervišaga, u Radničkoj ulici, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u dvorišnu zgradu u vlasništvu 70-godišnjakinje prilikom čega je otuđio razne predmete. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Zaboravila zaključati ured i ostala bez novčanika

U četvrtak, 15. siječnja, tijekom dana, u Pakracu, Trg bana Josipa Jelačića, nepoznati počinitelj (ili više njih) je iz nezaključanog ureda otuđio novčanik u vlasništvu 57-godišnjakinje. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Prošao kroz crveno i skrivio sudar

U četvrtak, 15. siječnja, oko 6.40 sati, na raskrižju ulica Bana Josipa Jelačića i Zrinska, 61-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Seat“, požeških registarskih oznaka, dolaskom do raskrižja nije zaustavio svoje vozilo iako mu je na uređajima za davanje znakova prometnim svjetlima bilo uključeno crveno svjetlo te je vozilom ušao u raskrižje prilikom čega je udario u osobni automobil marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, a kojim je upravljao 66-godišnjak. Protiv 61-godišnjaka slijedi obavezni prekršajni nalog.

Tijekom jučerašnjeg dana dogodila se jedna prometna nesreća s materijalnom štetom u Vidovcima u Ulici Stjepana Radića.

Biciklista (50) vozio pod utjecajem alkohola od 2,93 promila

U četvrtak, 15. siječnja, oko 11.55 sati, u Filipovcu, u Lipičkoj ulici, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zatekli 50-godišnjaka koji je upravljao biciklom pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,93 promila. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi obavezni prekršajni nalog.