Utorak, 18 Studeni 2014 13:04

Policijsko izvješće

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Napao 30-godišnjaka, srušio stolicu na pod i napustio kafić

 U ponedjeljak, 17. studenoga, oko 19.50 sati, u mjestu Komorica, u ugostiteljskom objektu, 44-godišnjak je pod vidnim utjecajem alkohola verbalno i tjelesno napao 30-godišnjaka nakon čega je srušio stolicu na pod i udaljio se iz ugostiteljskog objekta. Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje.

 Galamio na 54-godišnjaka i vrijeđao policijske službenike

 U ponedjeljak, 17. studenoga, oko 16.45 sati, u mjestu Golo Brdo, 66-godišnji muškarac koji je bio pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,55 promila vikao je i galamio na 54-godišnjaka a prilikom postupanja policijske službenike omalovažavao i vrijeđao. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog.

 Zatekli 68-godišnjaka u krađi 

 U ponedjeljak, 17. studenoga, oko 18.50 sati, u Pakracu, u Ulici Aleja Kestenova, na otvorenom skladišnom prostoru „Hrvatskih željeznica“, policijski službenici su zatekli 68-godišnjaka u krađi kolosječnog pribora. Protiv njega slijedi kaznena prijava.

Završeni su policijski očevidi prometnih nesreća koje su se dogodile u Vidovcima sinoć oko 20 sati i jutros oko 6 sati. Policijske očevide smo dodali i možete ih pročitati ovdje:  https://pozeska-kronika.hr/v16/crna-kronika/item/4745-jutros-u-vidovcima-jos-jedna-prometna-nesreca.html https://pozeska-kronika.hr/v16/crna-kronika/item/4743-prometna-nesreca-na-raskrizju-u-vidovcima.html