Utorak, 18 Studeni 2014 09:25

Jutros u Vidovcima još jedna prometna nesreća

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

DVIJE OSOBE HITNOM PREVEZENE U BOLNICU  -

VIDOVCI – Jutros u Vidovcima kod škole oko 6 sati dogodila se prometna nesreće. Prema neslužbenim informacijama u prometnoj su ozlijeđene dvije osobe koje su vozilom hitne pomoći prevezene u Opću županijsku bolnicu Požega.

 Naime Renault požeških registarskih oznaka zaustavio se na semaforu na kojem je bilo crveno svjetlo. Iza njega je naišao kamion slavonsko brodskih registarskih oznaka koji se kretao većom brzinom te se nije uspio zaustaviti pa je udario u zadnji dio vozila Renault kojeg je odgurnuo petnaestak metara u kojem se nalazilo četiri osobe.

Jutarnja sumaglica, slabija vidljivost i naravno kiša imali su također utjecaja na ovu prometnu nesreću, ali i neprilagođena brzina i neoprez vozača kamiona koji je morao na vrijeme reagirati i zaustaviti se.

 Policijski očevid je završen te ćemo detaljnije doznati u policijskom izvješću.

Nakon završenog policijskog izvješća

U utorak, 18. studenoga, oko 6.25 sati, u mjestu Vidovci, u Ulici Stjepana Radića, 22-godišnjak koji je upravljao teretnim automobilom marke „Man“, slavonskobrodskih registarskih oznaka, kojemu je bilo pridodano priključno vozilo marke „Schmit“, također slavonskobrodskih registarskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine kretanja uvjetima i stanju na kolniku je prednjim dijelom vozila udario u osobni automobil marke „Renault“, požeških registarskih oznaka kojim je upravljao 26-godišnjak, a koji je zaustavio vozilo poradi crvenog svjetla na semaforu. U prometnoj nesreći lakše su ozlijeđena dva muškarca starosti 35 i 40 godina koji su se kao putnici nalazili u osobnom automobilu marke „Renault“.