Utorak, 07 Listopad 2014 10:21

Policijsko izvješće

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Prilikom čišćenja pronašli ručne bacače raketa

 U ponedjeljak, 6. listopada, u mjestu Bjelanovac, djelatnici poduzeća za ceste su prilikom čišćenja pronašli četiri ručna bacača raketa M-80, cal 64 mm, za koje je utvrđeno da su zaostali iz Domovinskog rata. Eksplozivna sredstva su izuzeta od strane policijskog službenika za protueksplozijsku zaštitu i ona će naknadno biti uništena.

 Prilikom mimoilaženja udarili se bočnim ogledalima, 25-godišnjak pobjegao

 U ponedjeljak, 6. listopada, oko 9 sati, na nenaseljenom dijelu lokalne ceste između mjesta Prekopakra i Batinjani, 25-godišnjak koji je upravljao osobnim automobilom marke „Renault“, daruvarskih registarskih oznaka, dolaskom do zavoja u desno nije se kretao što bliže desnom rubu kolnika prilikom čega je vanjskim bočnim ogledalom udario u bočno ogledalo osobnog automobila marke „Volkswagen“, njemačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 47-godišnjak koji se kretao cestom iz suprotnog smjera, a da se vozilom nije kretao što bliže desnom rubu kolnika. Nakon prometne nesreće 25-godišnjak je napustio mjesto događaja a da nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je upravljao no ubrzo su ga pronašli policijski službenici i protiv njega kao i protiv 47-godišnjaka slijedi obavezni prekršajni nalog.

 Tijekom protekla 24 sata također se dogodila jedna prometna nesreća s materijalnom štetom u Požegi na Trgu Svetog Trojstva.

 Kod 44-godišnjaka pronašli tablete koji su na popisu droga

 U ponedjeljak, 6. listopada, oko 17 sati, u Požegi, u Industrijskoj ulici, policijski službenici su kod 44-godišnjaka pronašli tablete koje se nalaze na popisu opojnih droga, a za koje nije posjedovao liječničko odobrenje. Protiv 44-godišnjaka slijedi optužni prijedlog.