Četvrtak, 25 Rujan 2014 12:14

Policijsko izvješće

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Jedan zapričavao staricu, a drugi joj krao novac

 U srijedu, 24. rujna, oko 10 sati, u mjestu Kuzmica, jedna muška osoba u dvorištu obiteljske kuće je zapričavala 74-godišnjakinju dok je druga muška osoba iskoristila nepažnju te iz kuće otuđila novac. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Pokušaj krađe, ali naletio na krivu osobu

 U srijedu, 24. rujna, oko 12.40 sati, u Požegi, u Zrinskoj ulici, u mesnici, 36-godišnji muškarac je pokušao otuđiti novac u čemu je spriječen od djelatnika mesnice. Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje.

Sudar u Dubrovačkoj ulici prošao sa dvije lakše ozlijeđene osobe

 U srijedu, 24. rujna, oko 5.50 sati, u Požegi, u Dubrovačkoj ulici, 30-godišnjak koji je upravljao osobnim automobilom marke „Citroen“, požeških registarskih oznaka pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,44 promila je uslijed utjecaja alkohola vozilom prešao na suprotni prometni trak prilikom čega je udario u osobni automobil marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljala 23-godišnjakinja. U prometnoj nesreći lakše su ozlijeđene 23-godišnja vozačica i 49-godišnja putnica iz osobnog automobila „Volkswagen“. Protiv 30-godišnjaka slijedi obavezni prekršajni nalog.

 Tijekom jučerašnjeg dana zabilježen je i jedan bijeg s mjesta prometne nesreće u Velikoj u Ulici Dr. Franje Tuđmana.