Srijeda, 24 Rujan 2014 10:09

Policijsko izvješće

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Provaljeno u radni stroj

 U razdoblju od 22. do 23. rujna, u šumi kod mjesta Rasna, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u radni stroj u vlasništvu „Hrvatskih šuma“ prilikom čega je otuđio gorivo. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

 Vozio pod utjecajem alkohola, smješten na trežnjenje

 U srijedu 24. rujna, oko 0.25 sati, u Filipovcu u Lipičkoj ulici, policijski službenici su prilikom kontrole prometa u osobnom automobilu marke „Volkswagen“, daruvarskih registarskih oznaka zatekli 29-godišnjaka koji je upravljao vozilom pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,47 promila. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 29-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi obavezni prekršajni nalog.

 Biciklom udario u prednji kraj "Renaulta" i lakše se ozlijedio

U utorak, 23. rujna, oko 17.20 sati, u Požegi, u Ulici Josipa Pavičića, 74-godišnjak koji je upravljao biciklom je prošao pored prometnog znaka „zabrana skretanja u desno“ i skrenuo u desni dio ulice Josipa Pavičića koji spaja ulicu sa Primorskom ulicom prilikom čega je udario u prednji lijevi bočni dio osobnog automobila marke „Renault“, požeških registarskih oznaka kojim je upravljao 26-godišnjak a koji nije držao svoje vozilo što bliže desnom rubu kolnika. U prometnoj nesreći 74-godišnjak je lakše tjelesno ozlijeđen a protiv oba vozača slijedi obavezni prekršajni nalog.