Srijeda, 11 Lipanj 2014 10:39

Napao tri maloljetnice

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

 

U utorak, 10. lipnja 2014. godine, oko 16 sati, u Pakracu, u Ulici Matice Hrvatske, ispred stambene zgrade, 59-godišnji muškarac je bez ikakvog povoda verbalno napao tri petnaestogodišnjakinje od kojih je jednu i tjelesno napao. Protiv njega slijedi optužni prijedlog.

U pretrazi pronađen duhan, cigarete i oružje

U utorak, 10. lipnja 2014. godine, na području općine Brestovac, policijski službenici su pretražili obiteljsku kuću, druge prostorije i osobni automobil koje koriste 44-godišnjak i 45-godišnjakinja prilikom čega su pronašli oko 7 kg sitno rezanog duhana, oko 80 kutija raznih cigareta, dvije zračne puške, pištolj, te manju količinu streljiva, a koje je 44-godišnjak nepovlasno posjedovao. Protiv 44-godišnjaka slijedi kaznena prijava za kazneno djelo „Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari“, a protiv 45-godišnjakinje za kazneno djelo „Nedozvoljena trgovina“.

Otuđen bicikl

U vremenskom razdoblju od 8. do 10. lipnja 2014. godine, u mjestu Velika, Trg Sv. Augustina, iz nezaključane prostorije je otuđen bicikl marke „Marin“ u vlasništvu 29-godišnjaka. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Tri prometne nesreće

U utorak, 10. lipnja 2014. godine, u Požegi, u Sokolovoj ulici, 16-godišnjakinja koja je upravljala biciklom marke „Nakamura“ nije se zaustavila na postavljeni znak „stop“ te je uslijed neprilagođene brzine kretanja prešla na lijevu stranu kolnika prilikom čega je prednjim dijelom bicikla udarila u osobni automobil marke „Mercedes“, požeških registarskih oznaka, a kojim je upravljao 76-godišnjak. U prometnoj nesreći 16-godišnjakinja je lakše tjelesno ozlijeđena i protiv nje slijedi optužni prijedlog.

Tijekom jučerašnjeg dana dogodile su se dvije prometne nesreće s materijalnom štetom i to u Požegi u Dubrovačkoj ulici i u Drškovcima, te jedan bijeg s mjesta, prometne nesreće u Požegi na Trgu Svetog Trojstva.