Utorak, 10 Lipanj 2014 13:58

Policijsko izvješće

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

Pokušaj provale

U vremenskom razdoblju od 7. do 9. lipnja 2014. godine, u Požegi, u Ulici Pavla Radića, nepoznati počinitelj (ili više njih) je pokušao provaliti u prostorije poljoprivredne zadruge. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Dva pronalaska neeksplodiranih ubojitih sredstava

U ponedjeljak, 9. lipnja 2014. godine, oko 11.30 sati, u mjestu Gornja Obrijež, 36-godišnjak je prilikom košnje trave pronašao jednu ručnu bombu M-75 za koju je utvrđeno da je zaostala iz Domovinskog rata.
Istoga dana, oko 17.30 sati, u šumi u blizini mjesta Mali Banovac, 75-godišnjak je pronašao jedno neeksplodirano topovsko zrno koje je zaostalo iz Domovinskog rata. Neeksplodirana ubojita sredstva je izuzeo policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu i ona će naknadno biti uništena.

Dragovoljno predala dvije bombe

U ponedjeljak, 9. lipnja 2014. godine, u Lipiku, 65-godišnjakinja je dragovoljno predala dvije ručne bombe M-50 koje je izuzeo policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu. One su pohranjene i bit će naknadno uništene.

Prometna nesreća s materijalnom štetom

U utorak, 10. lipnja 2014. godine, oko 1 sat, u Pleternici, u Orljavskoj ulici, 25-godišnji vozač je upravljao teretnim automobilom marke „Iveco“, osječkih registarski oznaka (koji služi za prijevoz pčelinjih košnica) te je dolaskom do raskrižja prilikom skretanja na lijevo došlo do pada metalne konstrukcije sa 50 pčelinjih košnica, a koje nisu bile učvršćene za tovarni dio. Tom prilikom je slomljeno stablo bora u vlasništvu 52-godišnjaka. Protiv 25-godišnjaka slijedi obavezni prekršajni nalog.