Ponedjeljak, 02 Prosinac 2013 09:26

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Protuzakoniti lov i nedozvoljeno držanje oružja

U petak, 29. studenoga 2013. godine, oko 16.40 sati, u lovištu nedaleko od mjesta Milanovac, policijski službenici su zatekli 65-godišnjaka kod kojeg je pronađena jedna malokalibarska puška, nešto streljiva i optika za koje oružje ne posjeduje oružni list. Protiv 65-godišnjaka slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu zbog kaznenog djela „Nedozvoljeno posjedovanje izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari“ i „Protuzakoniti lov i ribolov“.

Prometna nesreća s materijalnom štetom

U subotu, 30. studenoga 2013. godine, oko 23.50 sati, u Požegi, u Zagrebačkoj ulici, 23-godišnji vozač osobnog automobila marke „Toyota“, švicarskih registarskih oznaka, koji je bio pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 0,54 g/kg nije prilagodio brzinu kretanja stanju i uvjetima na kolniku te je izgubio nadzor nad vozilom kojom prilikom je došlo do slijetanja na južnu stranu i udara prednjim dijelom vozila u betonski propust za vodu. Protiv 23-godišnjaka slijedi obavezni prekršajni nalog.

Narušavanje javnog reda i mira

U subotu, 30. studenoga 2013. godine, oko 22 sata, u Pakracu, u Ulici Petra Preradovića, u ugostiteljskom objektu, 22-godišnjak revoltiran što mu konobarica nije htjela poslužiti piće jer je bio pod vidnim utjecajem alkohola, razbio je bocu pića, pepeljaru i čašu nakon čega je napustio lokal. Protiv 22-godišnjaka slijedi optužni prijedlog.