Petak, 27 Listopad 2023 10:25

Uhićen je 43-godišnjak koji je pod utjecajem alkohola razbijao a kaznu zaradila i 25-godišnja djelatnica kafića

Ocijeni sadržaj
(13 glasova)

Navedeni 40-godišnjak je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije te će biti priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Požegi, a protiv njega slijedi i optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i Zakona o osobnoj iskaznici, dok je 25-godišnjoj djelatnici ugostiteljskog objekta uručen prekršajni nalog jer je posluživala  piće alkoholiziranoj osobi  -

U četvrtak 26. listopada 2023. oko 20.10 sati u Požegi u Ulici Pavla Radića u ugostiteljskom objektu, 40-godišnjak je galamio i razbio čaše te na terasi bacao stolice. Ispitivanjem alkoholiziranosti kod 40-godišnjaka je utvrđena prisutnost alkohola u organizmu. Također je utvrđeno da kod sebe nije imao osobnu iskaznicu niti bilo koji drugi dokument kojim bi se provjerio identitet.

Navedeni 40-godišnjak je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije te će biti priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Požegi, a protiv njega slijedi i optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i Zakona o osobnoj iskaznici, dok je 25-godišnjoj djelatnici ugostiteljskog objekta uručen prekršajni nalog jer je posluživala  piće alkoholiziranoj osobi.