Petak, 27 Listopad 2023 10:20

Dva ugrožavanja prometa u vožnji bez registracije i sa alkoholom, te jedan bijeg s mjesta prometne nesreće

Ocijeni sadržaj
(13 glasova)

Dogodila su se dva ugrožavanja prometa  -

U četvrtak 26. listopada 2023. oko 8.35 sati u mjestu Nurkovac, policijski službenici su u prometu zatekli 53-godišnjaka koji je upravljao traktorom kojemu je isteklo važenje prometne dozvole i kojem je bila pridodana neregistrirana prikolica za koju također nije imao sklopljenu policu obveznog osiguranja.

Protiv 53-godišnjaka slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Istoga dana, oko 15.15 sati u Požegi na raskrižju ulica Osječke i Hrvatskih branitelja, policijski službenici su u prometu zatekli 48-godišnjaka koji je pod utjecajem alkohola od 0,52 promila upravljao motociklom i vozio u suprotnom smjeru. Također je utvrđeno da se  koristio vozačkom dozvolom kojoj je istekao rok važenja, a kod sebe nije imao osobnu iskaznicu.

Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 48-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o osobnoj iskaznici.

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodio se bijeg s mjesta prometne nesreće  -

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodio se bijeg s mjesta prometne nesreće u Požegi u Ulici Vladimira Nazora.