Petak, 25 Ožujak 2022 09:02

U četiri prometne nesreće ima teško i lakše ozlijeđenih

Ocijeni sadržaj
(6 glasova)

Upravljao traktorom pa udario 65-godišnjakinju i teško je ozlijedio -

U četvrtak 23. ožujka 2022. oko 13 sati u mjestu Migalovci, 65-godišnjak  je upravljao traktorom vožnjom unazad te  stražnjim dijelom udario u 65-godišnjakinju koja je pala na tlo, dok je daljnjim kretanjem unazad u nju udarila hidraulična poluga. 65-godišnjakinja je teško ozlijeđena, dok protiv 65-godišnjaka slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela „Dovođenje u  opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom“. 

U prometnoj nesreći lakše ozlijeđen 21-godišnjak -

U četvrtak 24. ožujka 2022. oko 12 sati u mjestu Šumanovci, 66-godišnjak se uključivao u promet traktorom na kojem je imao prikvačeno stablo, a da se nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti da druge sudionike u prometu, uslijed čega je na stablo koje se nalazilo na kolniku prednjim dijelom motocikla udario 21-godišnji vozač. U prometnoj nesreći 21-godišnjak je lakše ozlijeđen. Protiv 66-godišnjaka slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, dok protiv 21-godišnjaka slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama (upravljanje neupisanom kategorijom).

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodile su se dvije prometne nesreće s materijalnom štetom u mjestima Velika i Jakšić.