Petak, 26 Veljača 2021 08:19

Platila kuhinju koja nikako ne dolazi, iz radionice otuđen ispušni lonac a "četvorka" se verbalno sukobila

Ocijeni sadržaj
(5 glasova)

Prijavila prijevaru

U četvrtak 25. veljače 2021. policijskim službenicima je prijavila 26-godišnjakinja s područja Lipika da je krajem lipnja 2020. s muškarcem s područja Zagreba ugovorila izradu kuhinjskih elemenata prilikom čega mu je dala novčani iznos od preko tri tisuće kuna. Budući da joj kuhinjski elementi nisu izrađeni, niti joj je vraćen novac smatra se prevarenom i slijedi daljnje kriminalističko istraživanje i utvrđivanje svih okolnosti navedene prijave.

Krađa

U četvrtak 25. veljače 2021. policijskim službenicima je prijavio 18-godišnjak da mu je dana 17. veljače u prijepodnevnim satima u mjestu Bertelovci u radionici, nepoznati počinitelj (ili više njih) otuđio ispušni lonac. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Narušavali javni red i mir

U četvrtak 25. veljače 2021. oko 16 sati u Požegi u Ulici bana Josipa Jelačića, ispred stambene zgrade verbalno su se sukobila četvorica muškaraca starosti 25, 34, 48 i 65 godina. Protiv svih počinitelja slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.