Četvrtak, 04 Veljača 2021 08:28

Čak tri alkoholizirana vozača ugrožavali promet vozeći uz velike koncentracije alkohola, sva trojica smještena na otrežnjenje do sudca

Ocijeni sadržaj
(7 glasova)

U srijedu 3. veljače 2021. oko 16.20 sati između mjesta Bektež i Kula, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zatekli 46-godišnjeg vozača, a koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,98 promila upravljao osobnim automobilom. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja, uhićen je i smješten u posebnu prostoriju policije te će biti priveden u Prekršajni odjel Općinskog suda u Požegi.

Istoga dana, oko 22.10 sati u Požegi u Dubrovačkoj ulici, prilikom kontrole prometa zatečen je 48-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola od 1,97 promila upravljao osobnim automobilom.

Nešto kasnije, oko 23.30 sati u mjestu Gradac u Ulici Stjepana Radića, policijski službenici su zaustavili osobni automobil kojim je za vrijeme dok mu je oduzeta vozačka dozvola i pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,72 promila upravljao 37-godišnjak.

Oba počinitelja su smještena u posebnu prostoriju policije i protiv njih slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Prometna problematika

Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom u Pakracu u Ulici Zona male privrede.