Nedjelja, 24 Travanj 2016 10:29

Rukometaši izgubili od Broda

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

RUKOMET MUŠKI: 2. HRL - 21. kolo -

POŽEGA – SLAVONSKI BROD 27:29 (13:17)

POŽEGA – Dvorana T. Pirc. Gledatelja 150. Suci Josić i Radonjić (oba Donji Miholjac).

POŽEGA: Ćosić, Grbeš, Vlašić, Raguž 8, Balenović, Blagojević 2, D. Farkaš, Tomičić 6, Kiš 1, Grgurić 8, Gelenčir, Čuljak 2, Franjić, Antunović. Trener Dario Anić.

BROD: Krznarić, Sertić 4, Janjić 5, Rašić 6, Sarić, Didić 4, Bubalo, Poznanović, Duvnjak 4, Okružnik 2, Olić, Vuković 2, Šutalo 2. trener Stjepan Tolić.

Susret rukometaša Požege i Broda počeo je malom svečanošću. Od aktivnog igranja rukometa oprostili su se igrači Požege Ivan Balenović, koji je branio boje Požege 16 godina i Ivan Tomičić, koji se vraća u Našice i nastavlja ostati u rukometu najvjerojatnije kao trener.

U prvih desetak minuta susreta primijetilo se dosta nervoze kod domaćih igrača, ali rezultat je bio u egalu. Nakon toga gosti se polako odvajaju zahvaljujući vrlo dobrom vrataru Goranu Bubalu koji "skida" dva sedmerca i nekoliko šuteva domaćih igrača i serija Broda od 6:1 dovodi goste u prednost od pet pogodaka. Igrači Požege prave dosta tehničkih grešaka i rezultat toga je da se na odmor otišlo s 4 pogotka razlike za Brod. Nešto bolja igra domaćih rukometaša u drugom poluvremenu, koji su smanjili zaostatak na jedan pogodak (20:21) i kada se očekivalo da će uspjeti izvući utakmicu, nedostajalo je koncentracije, jer je kod rezultata 20:22 Tomislav Raguž imao dvije čiste prilike iz kontra napada, ali oba puta izostala je kvalitetna realizacija. Do kraja utakmice čvrsti Brođani ne dozvoljavaju igračima Požege da se približe više od dva razlike i na kraju zasluženo pobjeđuju. Možemo reći da je za pobjedu Broda ipak najzaslužniji vratar Goran Bubalo, koji je donedavno bio vratar u redovima Požege.

Tekst: J. Neferović Foto: A. Protić