Subota, 27 Veljača 2016 09:55

Start proljetnog dijela, Slavija i Slavonija igraju u gostima

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

DANAS KREĆE TREĆA HRVATSKA NOGOMETNA LIGA -

PLETERNICA / POŽEGA – Danas poslije podne u 15 sati kreće sedam utakmica 3. HNL istok, te sutra jedna utakmica u Višnjevcu. Proljetni dio će na kraju donijeti i jednog novog drugoligaša, koji bi mogao zaigrati u višem rangu.

Jesenski prvak, pleternička Slavija, koja je osvojila ukupno 34 boda igra u gostima kod Marsonie u Slav. Brodu. Marsonia trenutno ima 24 boda i zauzima 6. mjesto, no Marsonia za proljetni dio ima svakako veće ambicije. Oni svakako žele doći u vrh jer imaju ambicije igati u 2. HNL, koje za sada Slavija i BSK iz Bijelog Brda nemaju, prvenstveno zbog financijskih razloga skupoće te lige, te pripreme stadiona za drugu ligu što također traži dodatna ulaganja.

Požeška Slavonija nalazi se trenutno na 8. mjestu sa skromnih 23 boda i danas putuje u Vukovar, ekipi Vukovar 1991., koja prošle jeseni nije briljirala i nalazi se na tablici ispod Požežana. Upravo svoj popravak oni će danas tražiti protiv Slavonije. U donjem dijelu tablice osim Mladosti iz Antina koji nema osvojenih bodova, nalazi se još nekoliko klubova u opasnoj zoni, jer iz lige ispadaju dva kluba.