Srijeda, 17 Veljača 2016 11:10

Tomislav Ivčetić osvojio srebrnu medalju

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

KICKBOXING KLUB „BUSHIDO“ NA WAKO EUROPSKOM KUPU -

KARLOVAC – Članovi Kickboxing kluba „BuShido“ sudjelovali su na trodnevnom WAKO Europskom kupu koji je održan od 12. do 14. veljače. u Karlovcu. Na turniru je sudjelovalo 1.538 natjecatelja iz 159 klubova i 21 države.

Josip Jurić nastupio je u seniorskoj konkurenciji u disciplini Kick Light do - 63 kg.
- Josip je u 1/8 finala pobijedio predstavnika Mađarske rezultatom 3:0 da bi u 1/4 finala izgubio od predstavnika BiH rezultatom 0:3. Kako je Josipu ovo tek drugo natjecanje u klubu su zadovoljni njegovim borbama jer Josip ima veliki potencijal – kaže predsjednik i trener Igor Krizmanić.

Europski kup 2Tomislav Ivčetić nastupio je u seniorskoj konkurenciji u disciplini Low kick do - 71 kg.
- Tomislav je iskusan borac sa velikim brojem borbi iza sebe. U polufinalu susreo se sa odličnim borcem iz zagrebačkog kluba Holy Spirit. Tomislav je odlično otvorio meč te tijekom cijele borbe dominirao ringom te je na kraju pobijedio jednoglasnom odlukom sudaca 3:0. U finalnoj borbi čekao ga je borac iz Mađarske. Tomislav nije dobro ušao u meč te ga je protivnik u prvoj rundi ispoentirao što je kasnije naravno bilo teško nadoknaditi. Pred kraj meča Tomislav je počeo raditi i vezati udarce tako da se i borac iz Mađarske dva puta našao na podu, no vremena za nadoknadu bodovne razlike više nije bilo. Zaslužena pobjeda Mađara 2:1. a za našega borca Srebrena medalja sa WAKO Europskog kupa – dodaje Krizmanić, koji je zajedno sa trenerom Sašom Božićem pripremao požeške borce. Zbog ozljede šake nije nastupio Karlo Kapetanović, koji je također veliki potencijal u kontaktnim borilačkim sportovima.

Tekst: Vladimir Protić Foto: Igor Krizmanić Kickboxing klub Bushido