Srijeda, 17 Veljača 2016 14:28

Proljetni dio sezone kreće 19. i 20. ožujka

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

ODRŽAN PLENUM KLUBOVA 1. ŽNL POŽEŠKO-SLAVONSKE -

POŽEGA – U organizaciji Županijskog nogometnog saveza Požeško-slavonske županije u Požegi je održan Plenum klubova 1. ŽNL. Natječe 12 klubova, a plenarnoj sjednici je bilo nazočno 11 predstavnika klubova, dok je jedino izostao predstavnik NK Mladost Pavlovci. Osim predstavnika klubova Plenumu su bili nazočni povjerenik za natjecanje Mile Jurišić, povjerenik za suđenje Siniša Sabljak, novi disciplinski sudac Zvonko Polić, te tajnik Marijan Rudež.

Povjerenik za suđenje Siniša Sabljak je upoznao predstavnike klubova o sve manjem broju nogometnih sudaca u savezu, te da neće biti moguće pokriti u svim ligama sve utakmice, ako se budu igrale u istom terminu. Rješenje se vidi u tome da se utakmice u ligama igraju u subotu i čak nedjelju u dopodnevnim satima, jer drugog rješenja za sada nema. Zbog dosta teške financijske situacije u klubovima Izvršni odbor ŽNS je donesao odluku da se klubovi oslobode plaćanja članarina i preregistracije igrača, što je naišlo na odobravanje predstavnika klubova. Donesena je odluka da će se s proljetnim dijelom prvenstva u svim ligama ŽNS krenuti 19. i 20. ožujka, a tjedan dana prije početka prvenstva odigrati će se 3. kolo kupa ŽNS.

Na sjednici su izvučeni parovi 3. kola kupa, pa će se 13. 3. s početkom u 15,30 sati sastati: Kaptol: Kaptol – Lipik, pobjednik susreta (Sloga Trenkovo – Hajduk Pakrac) – Dinamo (Badljevina), Gradac: Slaven – Bsk Buk (Buk), Kuzmica: Tim osvježenje – Croatia (Mihaljevci).

Tekst: Alen Protić Foto: J. Bešlić