Petak, 25 Rujan 2015 09:03

Limači Slavonije pobjednici u obje kategorije

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

7. MEMORIJALNI NOGOMETNI TURNIR „DRAGO RIBIĆ“ -

POŽEGA – Na Stadionu ŠNK Slavonije i na terenu s umjetnom travom na Sportsko- rekreacijskom centru održan je 7. Memorijalni nogometni turnir „Drago Ribić“. Na turniru se natjecalo 160 igrača iz 12 ekipa i 8 klubova. Otvorenje turnira bilo je na Stadionu ŠNK Slavonije a turnir su ispred organizatora Požeškog sportskog saveza otvorili predsjednik Nino Abramović i tajnik Željko Mitrović.

Kategorija mlađih limača (2007. i mlađi) natjecala se na terenu s umjetnom travom na požeškom Sportsko – rekreacijskom centru. Nastupile su četiri ekipe a najbolji su bili limači požeške Slavonije koji su ostvarili sve tri pobjede i nisu primili niti jedan pogodak. Drugo mjesto osvojio je Kaptol koji je nakon penala bio bolji od trećeplasiranog Željezničara (Slavonski Brod). Četvrti su bili limači Mladosti (Pavlovci). Sva tri pojedinačna trofeja otišla su pobjedničkoj ekipi Slavonije. Najbolji strijelac turnira je Marin Kaprel sa tri postignuta pogotka, najbolji igrač je Luka Fuček, a najbolji vratar Vito Crnjac. Za Slavoniju su igrali Vito Crnjac, Filip Vidović, Tin Švajda, Lovro Matoš, Patrik Tilinger, Donat Tomas, Marin Kaprel, Luka Fuček, Gabriel Poleti, Dominik Obradović, Ivan Ušćebrka, Noa Čarđić, Marko Krizmanić, Matej Šipoš i Marko Špoler. Vodili su ih treneri Ninoslav Parmaković i Dalibor Žafaranić.

Turnir starijih limača (2005. i mlađi) igrao se na dva terena na glavnom igralištu Stadiona Slavonije. Nakon natjecanja po skupinama i odigrane tri utakmice sve ekipe su odigrale i jednu utakmicu drugog kruga u kojoj se određivao konačni plasman.

U utakmici za 3. mjesto Željezničar (Slavonski Brod) je rezultatom 4:1 bio bolji od Dinama (Vidovci). U finalu je Slavonija 1 (Požega) rezultatom 3:1 svladala Cibaliu (Vinkovci). Najbolji strijelac turnira je Luka Tisaj sa 6 pogodaka (Cibalia). Najbolji igrač je Matej Perić a najbolji vratar Luka Fahr (oba Slavonija 1). Za Slavoniju 1 su igrali Luka Fahr, Luka Obućina, Ivan Lončarević, Matej Mihelec, Matej Perić, Borna Soukup, Matko Bulf, Ivan Bezjak, Luka Polić, Bruno Pandžić, Luka Čolić, Luka Novinc i Luka Martić. Vodio ih je trener Tomislav Vukoja.

Pehare za četiri najbolje ekipe kao i trofeje najboljim pojedincima uručio je dopredsjednik Požeškog športskog saveza Tomislav Čabraja. Sve utakmice turnira dobro su vodili mladi požeški suci Antun Vojtulek, Mihael Soldo i Ivica Poljaković.

Tekst/foto: J.B.