Utorak, 21 Travanj 2015 11:36

Novi predsjednik Vlado Drkulec

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

IZVANREDNA IZBORNA SKUPŠTINA TENIS KLUBA POŽEGA -

POŽEGA – Nakon što na redovnoj skupštini Tenis kluba Požega nisu usvojena financijska izvješća, kompletno rukovodstvo na čelu s predsjednikom Brunom Horvatom, Izvršni i Nadzorni odbor podnijeli su ostavke. Na tri tjedna kasnije održanoj Izvanrednoj izbornoj skupštini dobili smo novo rukovodstvo Tenis kluba Požega, kojemu će na čelu u četverogodišnjem mandatu biti Vlado Drkulec. Članovi Izvršnog odbora postali su Zdravko Jelčić, Ante Kolić, Josip Galić, Bosiljka Bagarić, Davor Ljubić, Karlo Horvat, Bruno Pilon, Ivan Barišić.

Dugogodišnji sportaš, sportski djelatnik, voditelj Sportske ambulante, specijalist pedijatar pulmolog, magistar sportske medicine, Vlado Drkulec Novo izabrani predsjednik Drkuleciznio je i svoj četverogodišnji plan i program. – Ovu kandidaturu sam prihvatio iz jednostavnog razloga što smatram da čovjek u jednom svom životnom razdoblju mora preuzeti neke obveze i pokušati unaprijediti neke od vidova ovog našeg sporta. Posebno skrb za one najslabije i najranjivije u našem društvu, a to su djeca. Prvenstveno u svom radu nastojat ću uz pomoć svih članova Izvršnog odbora omogućiti bavljenje sportom za svu djecu, radit ćemo na nastavljanju ove tradicije kluba koja traje već 30 godina. Razvijenost jednog društva mjeri se po skrbi za stariju populaciju i djecu, a mi u narednom periodu moramo poraditi na tom segmentu – istakao je Drkulec u svom prvom obraćanju te najavio i početkom jeseni obilježavanje i proslavu 30 godina Tenis kluba Požega sa svečanom sjednicom gdje će se spomenuti svi koji su u tom nizu godina ugradili nešto svoga u ovaj klub. Želja mu je da ovaj klub postane jedna IMG 7563dobra kombinacija klubova iz okolice, Đakova, Vinkovaca i Slav. Broda, a nikako da postanu kao primjer Daruvara gdje se klub podijelio na dva kluba, a rezultat su zapušteni tereni.

Klub je cijelo vrijeme napredovao, ima 120 članova, podmladak, školu tenisa, a Drkulec misli da se to može još unaprijediti, da se poveća broj djece i poboljšaju život i rad u klubu. Uvest će se i elektronsko rezerviranje termina na igralištima, pokušat će urediti parkiralište koje je u jako lošem stanju, urediti klupske prostorije te obvezno vratiti domara koji će se brinuti za terene i klubske prostorije. – Pokušat ćemo ovaj klub učinit dobrim mjestom za boravak sviju nas – zaključio je novi predsjednik Vlado Drkulec.

Tekst/foto: Vladimir Protić