Ponedjeljak, 17 Ožujak 2014 09:17

Slavija bez poraza u proljeće

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

BELIŠĆE – SLAVIJA   1:1

DONJI MIHOLJAC – Igralište Jedinstva. Gledatelja 100. Sudac Kurtović (Osijek).
1:0 – Perak (34), 1:1 – Dal. Žafaranić (38).
BELIŠĆE: Dumančić, Perak, Perošević, Milić, Takalić (od 80. Kovačević), Kovač (od 90. Jurković), Val (od 68. Jelić), Skenderović, Vučički, Blažević, Arnaut. Trener Pavao Strugačevac.
SLAVIJA: Petković, Kvaternik, Majstorović, Vukoja, V. Ančurovski, Antunović, Valentić, Dal. Žafaranić (od 70. Jakovljević), Peharda, H. Ančurovski (od 80. Valenta), Abramović (od 86. Kamenčak). Trener Dalibor Bognar.
Belišće je zbog incidenta na svom terenu krajem jesenskog dijela prvenstva kažnjeno zabranom igranja na svom igralištu, pa je bilo domaćin na igralištu Jedinstva u Donjem Miholjcu. U dosta dobroj utakmici po bod svakoj momčadi možda je i najrealnije. U prvih pola sata utakmice istakla su se oba vratara i najzaslužniji su što se mreže nisu tresle. Belišće je povelo u 34. minuti euro golom Peraka, i vratar Slavije Petković je bio nemoćan. Vrlo brzo Slavija je izjednačila rezultat preko Dalibora Žafaranića pogotkom koji nije puno zaostao po ljepoti od Perakovog. Slobodan udarac za Slaviju izveo je Žafaranić, a lopta se od grede odbila u mrežu Dumančića. U drugom poluvremenu po nekoliko prilika s obje strane, no nešto više za goste iz Pleternice, ali mreže se nisu tresle i Slavija nakon tri proljetna kola ne zna za poraz pa donekle nastavlja vrlo uspješnu seriju iz proljetnog dijela prvenstva.