Ponedjeljak, 03 Veljača 2014 12:39

Društvo prijatelja Hajduka izabralo novog predsjednika

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

MATO SIGURNJAK NOVI PREDSJEDNIK HAJDUKOVACA -

POŽEGA - Kako prijašnji predsjednik društva prijatelja Hajduka, sada gradonačelnik Vedran Neferović ne može obnašati tu dužnost, društvo prijatelja Hajduka moralo je napraviti izbornu skupštinu. Na izbornoj skupštini odazvalo se 32 od ukupno 50 članova Skupštine. Za predsjednika je izabran IMG 2553Mato Sigurnjak. Dopredsjednici su Dražen Prpić i Tomislav Devčić. Tajnica je Matea Sigurnjak, a blagajnik Mladen Ravlić. Članovi upravnog odbora su Jurica Margeta, Jurica Bešlić, Krešimir Radoš i Nikola Obradović.

 - Zahvaljujem vam na povjerenju što ste me izabrali. Zahvalio bi se i našem bivšem predsjedniku Vedranu Neferoviću na dobroj suradnji, te zahvaljujem i domaćinima NK Požega. Ja ću se truditi da ukazano povjerenje vratim svojim dobrim radom. IMG 2551Uvijek sam bio borac i boriti ću se za Društvo prijatelja Hajduka Požega - istakao je sa smiješkom novi predsjednik Mato Sigurnjak. 

 Društvo prijatelja Hajduka Požega za sada broji 50 članova. Osim odlazaka na utakmice Hajduka svakog tjedna ističu se i drugim aktivnostima kao što su prijateljski turniri i druženja sa ostalim društvima prijatelja Hajduka iz Đakova, Orahovice, Viškovaca, Feričanaca, Belišća i ostalih. Nakon izborne skupštine svi članovi i gosti su imali prigodni domjenak u prostorijama NK Požega.