Ponedjeljak, 03 Veljača 2014 12:48

RK Požega pobjednik

Ocijeni sadržaj
(4 glasova)

RUKOMETNI TURNIR ČETIRI GRADA -

POŽEGA - Pred početak proljetnog dijela prvenstva u 2. HRL sjever rukometaši Požege su organizirali vrlo kvalitetan turnir na kojem su sudjelovali RK Petrinja, RK Sisak, RK Nexe II, i RK Požega. Turnir se igrao po jednostrukom kup sustavu, a najviše su pokazali rukometaši Požege, koji su bili uvjerljivi u obje utakmice i zasluženo osvojli prvo mjesto, te pokazali da će nastavak prvenstva u ligi dočekati spremni. U RK Požega ne taje da žele što bolji plasman, pa ako se ukaže prilika i borbu za prvo mjesto. U prvoj utakmici turnira sastale su se ekipe Požege i Petrinje. Već nakon prvog poluvremena Požega je imala prednost od 7 pogodaka (16:9) da bi utakmica završila rezultatom 34:23. U drugoj utamici sastali su se Nexe II i Sisak. Momčad Siska je na kraju ostvarila pobjedu rezultatom 23:17, pa su se u susretu za 3.-4. mjesto sastali Nexe II i Petrinja, a u finalu Požega i Sisak. Utakmica za 3.-4. mjesto je bila vrlo napeta i izjednačenost momčadi je na kraju pokazao i rezultat 27:27. Nakon toga za pobjednika susreta izvodili su se sedmerci u kojima su bili uspješniji igrači Petrinje i ostvarili pobjedu rezultatom 29:27. U finalnoj utakmici rukometaši Požege su ostvarili uvjerljivu pobjedu nad Siskom od deset pogodaka razlike i zasluženo osvojili prvo mjesto. Sustret je završio rezultatom 26:16.
Redoslijed: 1. Požega, 2. Sisak, 3. Petrinja, 4. Nexe II.

Sastavi ekipa:

RK POŽEGA: Čosić, Jurić, Jurković, Raguž, Smojvir, Blagojević, Balenović, Nekić, Grgurić, Rajić, Đuroković, Didić, Galić, Štetić, Šimić. Trener Anić.

RK SISAK: Dervić, Devčić, Domladovec, Dunaj, Hodak, Ibrišević, Jelić, Kovačević, Novinc, Palaić, Panjan, Počekal, Prišek, Sentić, Šivić, Žarković. Trener Ražić.

RK PETRINJA: Žugaj, Hojić, Vučković, Balija, Fiala, Dobrić, Pucović, Duvančić, Delonga, Jurković, Vujanović, Kokan, Čunčić. Trener Tijalović.

RK NEXE II: Razumović, Puhanić, Teskera, M. Dundović, Mihalj, Popović, Makaj, Vešligaj, Njegovan, Knežić, Brkić, Šijaković, T. Dundović, Čuić, Seidl, Knežević. Trener Tomičić.