Srijeda, 22 Svibanj 2013 11:50

Zapažen nastup požeških boksača

Ocijeni sadržaj
(8 glasova)

MEĐUNARODNI MEMORIJALNI BOKS TURNIR  -

 

SLAVONSKI BROD – Nakon samo jednog dana odmora od požeške boksačke revije boksači BK „Graciano“ sudjelovali su na Međunarodnom memorijalnom boks turniru kojega Boksački klub „Brod organizira u spomen na svoga člana Ivicu-Iću Aralića, koji je poginuo kao branitelj u Domovinskom ratu.

Robert Krpan (60 kg) ponovno je pobijedio Daria Lazarova iz BK Brod i sada poveo u njihovim međusobnim okršajima sa 2:1. Mihael Jugović je ovaj put izgubio od Dine Martinovića iz Vukovara. U međusobnim susretima njih dvojca su sada potpuno izjednačeni. Svaki ima dvije pobjede a imaju i jedan neodlučeni dvoboj.

U juniorskoj konkurenciji nastupio je Matej Bobok u kategoriji do 69 kg i izgubio od iskusnijeg Luke Živkovića iz Osijeka. Najveće iznenađenje napravio je junior Ante Grgić u teškoj kategoriji i to u svom prvom meču.

- Ante je u zanimljivom i do kraja napetom i neizvjesnom meču bio bolji od Tonia Grbavca iz Osijeka. U meču obojici boksača je brojano dva puta. Kako su teškaški mečevi posebno atraktivni izjednačena borba digla je čitavu dvoranu na noge. Ante je u zadnjoj rundi imao više srca i doveo protivnika na rub nokauta. Njihova borba proglašena je i najborbenijom, tako da se Ante vratio kući i sa peharom – istakao je trener Željko Krpan.