Ponedjeljak, 25 Ožujak 2013 16:59

Slavija s 10 igrača do pobjede

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

MLADOST( C) - SLAVIJA  1:2

CERNIK – Igralište Mladosti. Gledatelja 50. Sudac Buček (Osijek).

STRIJELCI: 1:0 – Akmačić (32), 1:1 – Dal. Žafaranić (85), 1:2 – Ravlić (90).

MLADOST (C ): Kao, Dubravac, Kalić, Širić, Vlaović, Lušić, Akmačić, Mulac (od 83. Bungić), Curić (od 68. M. Terzić), D. Terzić, Sokić (od 55. Kumić). Trener Dinko Terzić.

SLAVIJA: Petković, Nikolaš (od 58. Ravlić), Kvaternik, Jelčić, Majstorović, Ančurovski, Valentić (od 58. Jakovljević), Dal. Žafaranić, Peharda, Hoborka, Dav. Žafaranić (od 66. Tokić). Trener Dalibor Bognar.

CRVENI KARTON: Majstorović (78).

Susret dobro poznatih suparnika po veoma hladnom vremenu privukao je oko pedesetak gledatelja. Igralo se dosta otvoreno pa je prvih pola sata bilo prigoda s obje strane no bez prave realizacije. Domaćin je došao u vodstvo u 32. minuti iz slobodnog udarca preko Akmačića. Slavija je pokušavala izjednačiti no to joj nije polazilo za rukom, a kada je ostala s deset igrača u 78. minuti zbog isključenja Majstorovića činilo se da su joj šanse za izjednačenje minimalne. Ipak na sreću Pleterničana situacija se izmijenila u njihovu korist. Najprije je Dalibor Žafaranić u 85. minuti odličnim udarcem pod samu prečku s oko 20 metara izjednačio rezultat. Domaći su u 90. minuti imali veliku priliku za vodstvo no Vlaović nije iskoristio izglednu priliku za pogodak, i to je dalo dodatni impuls igračima Slavije, koji gotovo u samom isteku nadoknade preko Ravlića postižu drugi i pobjedonosni pogodak i time u Pletenicu odnose tri boda.

Josip Neferović