Srijeda, 24 Prosinac 2014 11:58

Potpisani ugovori za 25 novih stipendista

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

POŽEŠKO SLAVONSKA ŽUPANIJA NASTAVLJA SA STIPENDIRANJEM STUDENATA

 POŽEGA - Komisija za dodjelu stipendije Požeško-slavonske županije u školskoj godini 2014/15., dodijelila je 25 stipendija u iznosu od 600,00 kuna, u obliku 10 mjesečnih isplata, studentima koji imaju stalno prebivalište na području Požeško-slavonske županije te studiraju izvan mjesta prebivališta odnosno izvan županije i imaju najviši zbroj bodova.

Do sada županija stipendira ukupno 40-tak studenata, a sada i 25 novih, s kojima je požeško-slavonski župan Alojz Tomašević potpisao ugovore. – Ovo je jedan od dana koji ćete pamtiti, jer nastavljate školovanje uz pomoć i ovih skromnih sredstava koje županija pronalazi za pripomoć vama i vašim roditeljima. Da vi možete brinuti o svojim ocjenama, znanjima i sposobnostima za koje se nadam da ćete kao budući gospodarstvenici i predvodnici onih koji će voditi ovu našu predivnu županiju u budućnosti – istakao je župan Tomašević, dodajući da će županija ubuduće financirati i gospodarske početke novih poduzetnika, pa se nada da će se i zbog toga svi vratiti nakon školovanja u županiju.

 Stipendije su dobili slijedeći studenti: Bernardica Štancl, Tomislav Hrgović, Roberto Šimunović, Irena Stanković, Valerija Šakić, Marija Bošnjak, Nikolina Lednicki, Petar Jagodić, David Čuljak, Josip Pavić, Tihana Kaćera, Eva Petrović, Jelena Budimir, Daniel Čorak, Ines Mišić, Matej Peharda, Nikolina Ivezić, Tamara Kordovan, Ana Maria Andrijević, Ena Krnčević, Marko Dijaković, Antun Rotar, Marko Jakić, Tomislav Gržan i Antun Tonko Jakobović.