Četvrtak, 21 Prosinac 2017 12:31

Pozvali da za blagdanski stol kupite od domaćih proizvođača

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

KOMUNALAC POŽEGA ORGANIZIRAO DRUŽENJE S GRAĐANIMA NA ZELENOJ TRŽNICI - 

POŽEGA – Tvrtka Komunalac Požega upravlja s Gradskom tržnicom a posljednjih godina onaj dio zelene tržnice sve je popunjeniji s većim brojem poljoprivrednih proizvođača i OPG-ova, ali i velikim brojem Požežana koji se snabdijevaju na zelenoj tržnici. Već prije Uskra Komunalac je započeo, nakon uređenja tržnice, promociju i poticanje građana da u još većem broju snabdijevanje s osnovnim životnim namirnicama obave na Gradskoj tržnici, što su građani dobro prihvatili. Sada u predblagdansko vrijeme Komunalac Požega ponovno je organizirao takvu promociju, ponudio građane toplim čajem i kiflicama, a za sve su osigurali i po jedan zidni kalendar.

IMG 0553- Cilj nam je potaknuti građane na kupovinu domaćih proizvoda na tržnici, posebice u vrijeme nadolazećih božićnih blagdana. Prilika je to da pozovemo naše sugrađane da namirnice za blagdanski stol kupe od domaćih proizvođača, a za posjetitelje je Komunalac Požega d.o.o. osigurao i prigodne darove. Ujedno ćemo ih educirati o odvojenom sakupljanju otpada i kompostiranju - istakao je direktor Komunalca, Anto Bekić.

Podršku ovom druženju s građanima dao je Darko Puljašić, gradonačelnik grada Požege koji je većinski vlasnik tvrtke Komunalac Požega. – Evo ovdje imamo primjer dobre i ukusne hrane, kao i u cijeloj Slavoniji. To naši sugrađani trebaju znati, da se ovako dobra i kvalitetna hrana može proizvesti samo ovdje i kupiti samo ovdje. I ja sam se osobno za svoju obitelj snabdijevam na tržnici i to uvijek kod istih prodavačica. Pohvaljujem Komunalac koji dobro vodi poslovanje tržnice – rekao je gradonačelnik Puljašić i pozvao građane da se dobro i kvalitetno snabdijevaju uvijek svježim proizvodima na požeškoj tržnici.