Utorak, 27 Listopad 2015 09:33

(PROMO) Jedino HDSSB brine za Slavoniju

Ocijeni sadržaj
(9 glasova)

(PROMO) VELIKI PREDIZBORNI SKUP HDSSB U GRADU PLETERNICI -

PLETERNICA – HDSSB na predstojeće izbore za Sabor RH izlazi samostalno, sa svojom listom u 4. i 5. Izbornoj jedinici koje obuhvaćaju svih 5 slavonskih Županija. Ne žele se priklanjati niti SDP-ovom, ali niti HDZ-ovom bloku, jer smatraju da ponovno ne brinu o Slavoniji. Njima je svakako najveća briga Slavonija i slavonski čovjek, te stoga bilo kakvu poslijeizbornu suradnju uvjetuju usvajanjem njihovog programa razvoja Slavonije i davanje resora poljoprivrede na upravljanje. Do sada nisu sudjelovali u izvršnoj vlasti, a sada poručuju i desnima i lijevima da buduću vlast i Vladu RH neće moći sastaviti bez HDSSB-a.

Pretijesna je bila dvorana Slavije da primi sve koji su željeli poslušati kandidate sa liste za 5. Izbornu jedinicu, koje predvodi predsjednik HDSSB-a, Dragan Vulin. Odmah iza njega na drugom mjestu je Josipa Miličević, u HDSSB-u od prvih dana, vrlo aktivna, članica središnjice HDSSB-a, predsjednica Gradskog vijeća grada Kutjeva u drugom mandatu. Na sedmom mjestu je Vladimir Milković, predsjednik HDSSB-a grada Pleternice i najjači oporbeni glas u Gradskom vijeću grada Pleternice. Na dvanaestom mjestu je Ljiljana Banožić, predsjednica organizacije žena HDSSB-a.

Skupu u Pleternici obratili su se saborski zastupnici HDSSB-a Krešimir Bubalo, Dinko Burić i Josip Salapić, osječko-baranjski župan Vladimir Šišljagić, a uz posebne ovacije nazočnih na skupu govorio je predsjednik HDSSB-a Dragan Vulin i na kraju osnivač HDSSB-a i ikona HDSSB-a, general HV, Branimir Glavaš.

Posebna poruka sa skupa HDSSB-a je, idite svojim kućama u miru, razgovarajte sa susjedima, rođacima i prijateljima, istaknite prednost HDSSB-ovog programa koji se jedini istinski brine za Slavoniju, izađite na izbore 8. studenog u što većem broju i zaokružite na listiću listu broj 11. listu HDSSB-a, listu „Za svoj dom“.

Tekst/foto: Vladimir Protić