Utorak, 21 Veljača 2017 09:54

Interaktivna ploča i projektor za kvalitetnije školovanje

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

VRIJEDNA DONACIJA ZA OSNOVNU ŠKOLU IZ ČAGLINA - 

ČAGLIN - Osnovna škola Stjepana Radića iz Čaglina primila je proteklog tjedna vrlo vrijednu donaciju tvrtke LOKVEL d.o.o. iz Zagreba, a radi se o interaktivnoj (pametnoj) ploči, projektoru i držaču za projektor. Vrijedni majstori tvrtke Igor Sejdić i Hrvoje Forjan doniranu su pametnu ploču i projektor instalirali i stavili u funkciju.

Slijedila je edukacija, jer se prvo s njezinim mnogostrukim mogućnostima trebaju upoznati učitelji i ostali zainteresirani djelatnici, a potom će oni svoje znanje prenositi učenicima.
Vrijednost ove donacije je oko 19.500,00 kuna te su ovom ugradnjom pametne ploče postali jedna od rijetkih osnovnih škola u županiji koja je ima.

SAM 4931- Marija Krajtner, tajnica naše škole uputila je zamolbu mreži Carnet i opisala školu te socio-ekonomsko okruženje u kojem se nalazi. Na njezino i iznenađenje sviju stigao je početkom ove godine pozitivan odgovor. Zahvaljujemo našoj Mariji što je na njezinu inicijativu donirana pametna ploča i projektor koji će sigurno doprinijeti osuvremenjivanju nastave – istaknula je Ljiljana Đurđević, pedagoginja škole.