Ponedjeljak, 20 Veljača 2017 18:33

Izabrano novo staro rukovodstvo

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

66. REDOVNA IZBORNA SKUPŠTINA DVD-a TORANJ -

TORANJ - U prostorijama DVD-a Toranj održana je 66. redovna izborna skupština na kojoj su članovi DVD-a izabrali novo rukovodstvo odnosno starom rukovodstvu povjerili su novi mandat. Za predsjednika ponovno je izabran Antun Horvat, za zapovjednika Pero Miholić, a za tajnika Krunoslav Jogun. Izabrani su još i članovi upravnog i nadzornog odbora.

- Prošle godine imali smo 4 intervencije, 3 požara otvorenog prostora te jedno ispumpavanje vode u objektu. Imali smo 18 radnih akcija, od održavanja vozila i opreme, košnje trave oko doma i igrališta do uređenja vatrogasnog doma unutar i oko njega. Prije nekoliko dana smo promijenili staru dotrajalu stolariju na domu uz pomoć općine Velika i načelnika Vlade Bobana koji je uvijek ovdje kada nam je potrebno – rekao je tajnik DVD-a Toranj Krunoslav Jogun.

Skupštini je nazočio i sam načelnik općine Velika Vlado Boban koji se zahvalio na pozivu i novom izabranom rukovodstvu zaželio daljnje uspjehe u radu, sa što manje intervencija te se nadovezao na vatrogasni dom koji svake godine izgleda sve ljepši i uredniji i dodao da će ove godine ići u asfaltiranje prilaza i prostora oko doma.

Nakon završene skupštine dodijeljena su vatrogasna priznanja za 40 i 50 godina rada. Antun Jogun i Vinko Jogun su dobili za 40 godina, a Vinko Bunjevac, Andrija Horvat, Marin Jogun, Marin Kapel, Stjepan Miholić te Slavko Patoč za 50 godina. Dodijeljena su i uvjerenja o usavršavanju specijalnost akcidenti s opasnim tvarima Ivani Kapel i Ivanu Bunjevcu, te uvjerenje o usavršavanju specijalnost bolničara, vatrogasca I. klase, tehničke intervencije i za dišne aparate Ivanu Bunjevcu.

Tekst/foto: A. Protić