Utorak, 19 Kolovoz 2014 13:44

Završeni radovi na uređenju društvenih prostorija

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

HRVATSKO PLANINARSKO DRUŠTVO „SOKOLOVAC“ POŽEGA  -

POŽEGA - Članovi HPD „Sokolovac“ svoj će rad nastaviti u novouređenim prostorijama u Ulici Matice hrvatske. Radovi na izgradnji priključka za vodu, obijanja žbuke te radovi krečenja su završeni. Investitor je Grad Požega dok su radove izveli Tekija i Komunalac, a kraju izvođenju radova nazočio je i gradonačelnik Vedran Neferović.
hpd4Grad Požega ulaže u svoju imovinu pa između ostalog i u prostorije koje HPD „Sokolovac“ koristi već pet godina, a koje su u zadnjih par godina bile u derutnom stanju iz razloga što članovi Društva nisu raspolagali financijskim sredstvima za značajnije ulaganje koje prostor zahtijeva.
- Naravno da će ovo značajno poboljšati kvalitetu rada i druženja samih članova sve brojnijeg Društva. HPD „Sokolovac“ je društvo zaljubljenika u planine i prirodu s višestoljetnom tradicijom, jedna je od najstarijih udruga u gradu i članovi su zadovoljni što grad Požega prepoznaje rad takvih udruga koje imaju bogatu tradiciju – istakao je predsjednik požeških planinara Predrag Livak.