Četvrtak, 12 Siječanj 2017 13:23

Platinum bar & discotheque poprište fizičkog napada

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

TEŠKO OZLIJEĐENI ZAŠTITAR PREVEZEN U SLAV. BRODSKU BOLNICU -

POŽEGA – Još uvijek traje očevid policijskih djelatnika PU Požeško-slavonska nakon što se jutros dogodio fizički napad trojice muških osoba na zaštitara u diskoteci Platinum u središtu Požege. Kako za sada neslužbeno doznajemo, a glasnogovornica PU Ivana Radić nam je u telefonskom razgovoru samo potvrdila da se događaj dogodio, ali još uvijek nema službeno priopćenje dok ne završi očevid. Napad na zaštitara dogodio se oko 4 sata ujutro, a zaštitar je s teškim tjelesnim ozljedama, posebno glave završio u OŽB Požega iz koje je prevezen u Opću županijsku bolnicu Slav. Brod.

Dodano priopćenje PU požeško-slavonske u 14:10

U srijedu, 12. siječnja, oko 3.50 sati u Požegi u Cehovskoj ulici, u prostorijama ugostiteljskog objekta tri muške osobe tjelesno su napale dvojicu muškaraca starosti 20 i 47 godina. Tom prilikom 47-godišnjak (zaštitar u ugostiteljskom objektu) je teško, a 20-godišnjak lakše tjelesno ozlijeđen.

Policijski službenici uhitili su trojicu muškaraca koje se sumnjiči da su počinili napad i u tijeku je kriminalističko istraživanje.

Tekst: Vladimir Protić Foto: Platinum bar & discotheque facebook