Četvrtak, 12 Siječanj 2017 12:30

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Dogovorio kupnju traktora, no nikada ga nije dobio

U srijedu, 11. siječnja, policijskim službenicima je prijavio 56-godišnjak s područja Velike, da je u razdoblju od studenoga do prosinca 2016. godine, putem e-maila dogovorio kupnju traktora s poduzećem iz Velike Britanije prilikom čega je uplatio novčani iznos od nekoliko tisuća eura. Budući da mu traktor nije isporučen, a kontakt osoba mu se više ne javlja 56-godišnjak se smatra prevarenim. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Prilikom požara izgorjelo krovište

U srijedu, 11. siječnja, u jutarnjim satima, u mjestu Prekopakra, u Ulici Matkovac, 64-godišnjak je u limenom loncu odložio pepel sa žarom te ga stavio u građevinsku prostoriju uz PVC kantu za smeće uslijed čega je došlo do prijenosa topline sa lonca na kantu koja se potom zapalila. Požar se proširio na unutrašnjost objekta prilikom čega je izgorjelo krovište.

Prometne nesreće u protekla 24 sata

U srijedu, 11. siječnja, oko 15.30 sati, u mjestu Frkljevci, 63-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Citroen“, slavonskobrodskih registarskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine sletio je s kolnika u putni kanal, a potom udario u žičanu ogradu u vlasništvu 67-godišnjaka. Protiv njega slijedi prekršajni nalog.

Tekst: A. Protić Foto: ilustracija