Petak, 13 Siječanj 2017 09:47

Dvojica Kaptolčana i Požežanin pretukli zaštitara Platinuma

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

KRIMINALISTIČKO ISTRAŽIVANJE -

POŽEGA - Policijski službenici su proveli kriminalističko istraživanje nad dvojicom hrvatskih državljana starosti 20 i 28 godina s područja Kaptola te 30-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Požege koje se sumnjiči da su u četvrtak, 12. siječnja 2017. godine, oko 3.50 sati, u Požegi, u Cehovskoj ulici, u prostorijama ugostiteljskog objekta tjelesno napali dvojicu muškaraca starosti 20 i 47 godina. Tom prilikom 47-godišnjak je teško, a 20-godišnjak lakše ozlijeđen.

Također su temeljem naloga Županijskog suda u Slavonskom Brodu pretražene obiteljske kuće u kojima prebivaju prilikom čega je kod 20-godišnjaka pronađeno rasprskavajuće streljivo za koje je utvrđeno da ga nepovlasno posjeduje njegov 23-godišnji brat, dok su kod 30-godišnjaka pronašli marihuanu te stabljiku cannabis marihuane.

20-godišnjak, 28-godišnjak i 30-godišnjak su predani pritvorskom nadzorniku i protiv njih slijedi kaznena prijava za kazneno djelo „Osobito teška tjelesna ozljeda“, protiv 30-godišnjaka slijedi kaznena prijava i za kazneno djelo „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“, dok protiv 23-godišnjaka slijedi kaznena prijava za kazneno djelo „Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari.“

Tekst/foto: A. Protić