Subota, 30 Svibanj 2015 13:46

Policijsko izvješće

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Dvije teške krađe provaljivanjem

 U razdoblju od 10. do 28. svibnja, u mjestu Omanovac nepoznati počinitelj (ili više njih) provalio je u obiteljsku kuću 66-godišnjakinje te iz nje otuđio razne predmete.

U razdoblju od 24. do 28. svibnja, u vinogradima u blizini mjesta Velika nepoznati počinitelj (ili više njih) provalio je u vikendicu 45-godišnjaka iz koje nije ništa otuđio. Policijski službenici tragaju za počiniteljima ovih kaznenih djela protiv kojih slijede kaznene prijave.

Pretražili kuću i pronašli stabljike marihuane i opremu za uzgoj

U srijedu, 27. svibnja, tijekom poslijepodneva na području Općine Brestovac temeljem naloga Prekršajnog suda policijski službenici su pretražili obiteljsku kuću koju koristi 38-godišnjak. Prilikom pretrage pronađeno je sedam razgranatih stabljika cannabis marihuane visine od 80 do 140 cm, te oprema za unutarnji uzgoj marihuane zbog čega se 38-godišnjak sumnjiči za kazneno djelo Neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Na odjavljeni automobil stavio druge registarske oznake

U četvrtak, 28. svibnja, oko 17.35 sati u mjestu Zakorenje policijski službenici su u prometu zatekli 30-godišnjeg vozača osobnog automobila marke „Opel“ s nepripadajućim registarskim oznakama. Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je 30-godišnjak tri dana ranije u dvorištu obiteljske kuće na svoj odjavljeni osobni automobil postavio nepripadajuće registarske oznake radi korištenja vozilom u prometu, zbog čega ga se sumnjiči za kazneno djelo Krivotvorenje isprave.

Prilikom mimoilaženja oštetio "Mazdu" i nastavio vožnju dalje

U četvrtak, 28. svibnja, oko 23.10 sati u Lipiku u Ante Starčevića ulici nepoznati vozač, nepoznatim vozilom prilikom mimoilaženja oštetio je osobni automobil marke „Mazda“, daruvarskih registarskih oznaka, kojim je upravljala 28-godišnjakinja. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem koji je napustio mjesto prometne nesreće, a da nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je upravljao.

Isti dan dogodila se još jedna prometna nesreća s materijalnom štetom oko 10 sati u Požegi u Ulici Matice hrvatske između dva osobna automobila.

Tekst: Alen Protić Foto: ilustrativna fotografija