Srijeda, 10 Lipanj 2015 09:22

U Pleternici sudar "skutera" i "Vectre"

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

NEPROPISNO UKLJUČIVANJE U PROMET -

 PLETERNICA – Jučer je u Pleternici oko 13,30 sati u Starčevićevoj ulici došlo do sudara motocikliste i osobnog automobila kojom je prilikom, kako neslužbeno doznajemo, ozlijeđen 31-godišnji motociklist koji je vozilom hitne medicinske pomoći prevezen u požešku bolnicu radi pružanja liječničke pomoći.

 Prema riječima očevidaca motociklist je na glavnu cestu izlazio iz dvorišta jednog trgovačkog društva kojom se kretao osobni automobil marke Opel Vectra požeških registarskih oznaka kojim je upravljala 23-godišnjakinja. Motociklist prema svemu sudeći nije primjetio osobno vozilo koje se kretalo glavnom cestom te je u njega udario između vrata suvozača i desnog branika.

 Pri padu motociklist je, kako neslužbeno doznajemo, zadobio ozljede ruke i noge iz kojeg mu je razloga i pružena liječnička pomoć. O kakvim se ozljedama radi bit će poznato nakon dovršetka liječničkog pregleda a očevid je još uvijek u tijeku nakon čega će se doznati točan uzrok prometne nesreće.

Nakon policijskog očevida

U utorak, 9. lipnja, oko 13.15 sati, u Pleternici, u Ulici Ante Starčevića, 31-godišnji vozač koji je upravljao moped marke „Kymco“, požeških registarskih oznaka, uključivao se u promet prilikom čega nije propustio sva vozila te je udario u osobni automobil marke „Opel“, požeških registarskih oznaka, a kojim je upravljala 23-godišnjakinja. U prometnoj nesreći 31-godišnjak je lakše ozlijeđen i protiv njega slijedi prekršajni nalog.

 Tekst: Alen Protić Foto: pozega.eu