Breadcrumbs

Ponedjeljak, 09 Srpanj 2012 18:15

Stigli bajkeri iz cijele Hrvatske

Ocijeni sadržaj
(8 glasova)

6. MOTO SUSRETI MOTO KLUBA INDEPENDENT IZ POŽEGE  -

P7085845POŽEGA – 6. Moto susreti Moto kluba Independent su zapravo drugi koje organiziraju u svom gradu a koji su im doveli rekordan broj bajkera koji su došli iz cijele Hrvatske i susjednih država. Čak tri dana grad Požegu okupirali su motori svim modela i marki, a najbrojniji su bili posjetitelji u crnim kožnim jaknama, koje krase bajkere i brojne bajkerske klubove.

P7085855Požeški čopor ponosan na svoju organizaciju najvećeg do sada moto susreta na ovim prostorima i ove godine se pobrinuo za broja događanja i bogat program zabave. Prostor od željezničke pruge do Orljave bio je prepun motora, šatora za bajkere koji su ostali dva i tri dana, te brojnih domaćih posjetitelja koje je mamila ova tutnjava motora, glasna rock glazba i potoci piva. Tradicionalni defile motora ulicama grada najavio je zamjenik ministra zdravlja mr. sc. Marijan Cesarik, te ujedno zaželio svima dobrodošlicu u grad Požegu. Nakon defilea u kojemu je sudjelovalo više stotina bajkera krenule su motorističke igre, od potezanja užeta, ljudskih tačaka, ljudske praćke, hvatanja šarana rukama u bazenu koje su privukle željne natjecanja a još više gledatelja.

P7095894U zabavnom programu na velikoj pozornici izmjenjivale su se rock bandovi, metalci i punk grupe, a subotnjom večeri domonirali su i privukli najviše pažnje domaće „Vrane“ Rubikon iz Zagreba i The Cat Paws iz Daruvara koji sviraju izvorni rock iz 60-tih, 70-tih pa je tako bilo od Preslija, Joni Keša i dr. Svojom glazbom oni su nas uveli i na najvrućiju točku moto susreta, 'striptiz' koji su mnogi nestrpljivo očekivali. Da li je umjetnica opravdala očekivanja ocijenite po fotkama, no i nakon toga bajkeri se nisu dali smesti i glazba je treštala do jutra.P7095902