Ponedjeljak, 26 Listopad 2015 16:01

Otvoren salon za šišanje i njegu pasa

Ocijeni sadržaj
(4 glasova)

U VETERINARSKOJ STANICI U POŽEGI -

POŽEGA – U Veterinarskoj stanici d.o.o. Požega od 1. listopada 2015. započeo je s radom Salon za šišanje i njegu pasa svih veličina i pasmina. Svog kućnog ljubimca možete povjeriti stručnoj osobi koja će se posvetiti uređenju Vašeg psa korištenjem profesionalne kozmetike i preparata za sve tipove dlake. Specijalni šamponi dati će dlaci Vašeg psa sjaj, zdravlje i lakoću raščešljavanja. Korištenjem profesionalnih alata, trimera za dužu dlaku, furminatora za kraću dlaku, češljeva za raščešljavanje, stručna osoba, veterinarska tehničarka i frizerka za pse Mateja uredit će Vašeg psa po Vašoj želji.

U Veterinarskoj stanici Požega uz to Vam je uvijek dostupan savjet doktorice veterinarske medicine Sandre oko tretmana i korištenja medicinskih preparata pri njezi Vašeg psa kod bolesnih stanja kože, iritacija i alergija. Dobra opremljenost kozmetičkih i medicinskim preparatima, stručnost i profesionalnost, garancija su zadovoljstva uslugom vlasnicima pasa i naravno garancija su da će Vaš pas nakon kupanja, šišanja, friziranja u našem Salonu za šišanje i njegu pasa izgledati uređeno, zdrave kože, sjajne i zdrave dlake.

Za sve informacije, narudžbe i dogovore obratite se u Veterinarsku stanicu Požega, Eugena Podubskog 3 ili na broj telefona 034/211-612.

Tekst/foto: Alen Protić