Ponedjeljak, 21 Rujan 2015 12:49

Sportske igre povodom Dana policije i zaštitnika sv. Mihovila

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

UDRUGA HRVATSKI POLICAJAC POŽEGA ORGANIZATOR SUSRETA -

POŽEGA - U sportskoj dvorani Tomislav Pirc održane su sportske igre braniteljskih udruga koje su ove godine okupile brojne goste iz cijele Hrvatske. Zajednica udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije s Udrugom Hrvatski policajac Požega organizator je ovih sportskih igara povodom Dana policije i zaštitnika sv. Mihovila.

Na 5. po redu sportske igre, odazvale su se ekipe iz Osijeka, Vukovara, Garešnice, Slavonskog Broda, Lipika, Pakraca, Daruvara, Siska, Petrinje, Novske, Kutine, Imotski i Požege.

Na otvorenju su prisustvovali uvaženi gosti koji su se obratili sa nekoliko rijeći svim sudionicima sportskih igara – Marijan Smernić, izaslanik predsjednice RH, Željko Kalić, izaslanik Ministarstva branitelja, Alojz Tomašević, župan Požeško-slavonske županije, Vedran Neferović, gradonačelnik Grada Požege, Dario Dasović, načelnik Policijske uprave, Milan Gogić, predsjednik Udruge hrvatski policajac Požega.

Ispred Grada Požege kao domaćina ovogodišnjih sportskih igara, natjecateljima se obratio požeški gradonačelnik Vedran Neferović.

- Svima vam od srca želim dobrodošlicu u grad Požegu. Žao mi je što se danas pokvarilo vrijeme, ali se nadam da to neće pokvariti vaše raspoloženje tijekom današnjih igara. Nadam se da će one proteći kao i svake vaše igre, uz puno druženja i dobre atmosfere, te ponajviše sportskog duha – rekao je Neferović.

Ispred županije Požeško-slavonske sve je pozdravio župan Alojz Tomašević. - Dobro došli u županiju Požeško-slavonsku dobro došli u gospodarski grad Požegu i nadam se da će današnji dan biti onakav kakvim ste si sami zamislili, ponosan sam što danas jesmo zajedno, što ćemo biti i što ćemo ostati u Hrvatskoj domovini – rekao je župan Alojz Tomašević.

Tekst/foto: Alen Protić