Ponedjeljak, 24 Studeni 2014 09:09

Katarinska zabava sa darovima za imendan

Ocijeni sadržaj
(5 glasova)

TRADICIONALNO DRUŽENJE UMIROVLJENIKA POŽEŠKO-SLAVONSKE ŽUPANIJE  -

 POŽEGA - Više od 200 članova Matice umirovljenika Hrvatske s područja Požeško-slavonske županije okupilo se na tradicionalnoj Katarinskoj zabavnoj večeri uz blagdan sv. Kate u dvorani Sara Babin Vir koju je organizirala podružnica Matice za ovu županiju. Sve ih je pozdravio Zvonko Čorak, predsjednik podružnice MUH Požeško-slavonske županije čestitajući imendan, a on je svim Katama, Katarinama i Katicama osobno čestitao njihov imendan, te im uručio prigodne slatke darove.

 Cjelovečernje druženje po tradiciji uz zabavnu grupu „Bankrot“ iz Požege pod ravnanjem Denisa Strnaka, proteklo je u dobrom raspoloženju uz mnogo plesa i veselih pjesama, a kada su svirači zasvirali popularno slavonsko kolo Taraban odjednom su se u dvorani stvorila tri povelika kruga sa desetcima umirovljenika i umirovljenica, koji su zaigrali i zapjevali.

 Uz sve to priređen je i poznati Ples srca u kojemu su organizatori pripremili obilje nagrada za pobjednike. Sljedeća zabavna večer umirovljenika ovog kraja najavljena je za Valentinovo.