Breadcrumbs

Petak, 03 Veljača 2012 22:20

Na lovačku zabavu doveli i supruge

Ocijeni sadržaj
(9 glasova)

VESELO I SLOŽNO LOVAČKO DRUŠTVO BABJA GORA  -

EMOVAČKI LUG – Veseli i složni lovci, članovi Lovačkog društva Babja Gora organizirali su tradicionalnu godišnju zabavu za svoje članove i prijatelje, a svi lovci su ovaj puta poveli i supruge. Kažu neka i one vide kako je teško često ostajati do zore i izdržati sve teške fešte.
     Na samom početku za pojedince koji su se istakli u društvu dodijeljene su nagrade. Tako je Josip Sedlaček dobio nagradu za člana koji najbolje čuva fond divljači u lovištu, jer prošle godine nije ništa odstrijelio.P1294048 Zvonko Miličević je pak dobio priznanje kao član koji je najviše radio u lovištu, Leo Pandžić priznanje za prvi odstrel koji mu se desio na božićnom lovu. Kako je to malo društvo koje ima 24 člana svi su već postali kao jedna velika obitelj, pa im je i ova lovačka zabava u Izletištu Emovački lug pružila još jedan lijepi provod. Naravno da su za večeru imali specijalitete od divljači.
    Za zabavu i ples bili su zaduženi Tamburaški sastav Naša grana, a da sve ne bi bilo i bez koje anegdote pobrinuo se Boris Janić koji je osmislio i poneku društvenu igru. Tako je u jednoj trebalo što prije popiti litru gemišta iz boce na slamku, što je naravno nenaviklim lovcima bilo teško. P1294033U ovoj igri najbrži je bio Thomas Pandžić, a za nagradu je stekao titulu i naziv sv. Tome od Babje Gore. Natjecalo se i utrkivalo u tačkama kojima su upravljale dame, a muški su morali što prije pojesti štapiće iz šalica na podu. I ova zabava potrajala je do jutra.