Subota, 25 Svibanj 2024 10:20

U sklopu trodnevne manifestacije "Čuvajmo običaje zavičaja" sinoć u prepunom šatoru koncerti Pop tamburaša Paori i Dražena Zečića do kasnih noćnih sati

Ocijeni sadržaj
(10 glasova)

VELIKA -  Već tradicionalno, a ove godine po 32. puta održava se kulturna manifestacija "Čuvajmo običaje zavičaja" u Velikoj. Manifestacija traje tri dana, a započela je sinoć odlično posjećenim koncertima, prvo Pop tamburaškog sastava "Paori" a od 22 sata Dražena Zečića. Bilo je tu puno njegovih hitova i uspješnica, koje je publika pozdravila ovacijama, ali i pjevajući zajedno sa Zečićem. Veliki šator bio je stvarno ispunjen do kraja, a koncert je nakon traženja publike, na bis, Zečić produžio iza 24 sata.

Nakon njega na scenu su se ponovno vratili Pop tamburaši Paori koji su starim hitovima u odličnim obradama i izvedbi odveli do kasnih noćnih sati.

Danas 25. svibnja se manifestacija "Čuvajmo običaje zavičaja" nastavlja s gastro dijelom "Najduži stol" od 19 sati, a u nastavku očekuje nas koncert Cecilije u velikom šatoru.

Sutra u nedjelju 26. svibnja u popodnevnim satima na programu je Međunarodna smotra folklora, prvo mimohodom svih sudionika smotre kroz Veliku, a zatim programom folklornih društava u velikom šatoru od 17,30 sati.