Ponedjeljak, 12 Veljača 2024 13:56

Održan Požeški gradski maskenbal i nagrađene najbolje maske

Ocijeni sadržaj
(10 glasova)

POŽEGA - Održan još jedan Požeški gradski maskenbal u organizaciji Turističke zajednica Grada Požege uz potporu Grada Požege, Gradskog kazališta Požega te Požeškog sportskog saveza.

Ni kiša nije mogla spriječiti maškare da preuzmu vlast u Požegi i uzmu ključeve Grada od gradonačelnika Željka Glavića. Nakon kratkog programa ispred Gradske kuće na Trgu Svetog Trojstva, vesela povorka se uputila u Sportsku dvoranu Tomislav Pirc gdje je održan ostatak programa te naravno izbor najboljih maski ovogodišnjeg Maskenbala.

U kategoriji individualnih maski za odrasle prva je nagrada pripala “Zalutalom patuljku”, drugu je osvojila “Slavonian Barbie”, a treću maska pod nazivom “Proljeće u zimi”. Prvu nagradu u kategoriji grupnih maski za odrasle osvojila je skupina Temišvarski obrtnici Doma za odrasle osobe iz Ljeskovice. U kategoriji malih maski prva nagrada pripala je “Biljki mesožderki”, drugu je osvojio “Papagaj”, a treću “Magarac”. U kategoriji malih grupnih maski nagrade su kao najuspješniji osvojili “Sladoledi” Osnovne škole Dobriše Cesarić, drugi su bili “Pčelari” Dječjeg vrtića Cvjetna livada Požega ,a treće mjesto osvojile su “Vesele vještice” iz Plesnog studija Marine Mihelčić.