Petak, 08 Prosinac 2023 13:58

Hrvatska Lutrija organizirala je Bingo Tombolu za korisnike i dodijelila 5.000 eura Domu za starije i nemoćne osobe Velika

Ocijeni sadržaj
(8 glasova)

VELIKA -  Hrvatska Lutrija obilježava 50. obljetnicu svoga rada brojnim društveno odgovornim aktivnostima, a posjeti domovima za starije i nemoćne su jedna od njih. Tako će Hrvatska Lutrija u svakoj županiji i Gradu Zagrebu posjetiti dom u vlasništvu jedinice regionalne samouprave, dodijeliti financijska sredstva, te veselim druženjem uz izvlačenje Bingo Tombole i prigodne nagrade razveseliti korisnike domova. U Požeško-slavonskoj županiji Hrvatska Lutrija posjetila je Dom za starije i nemoćne osobe Velika, povodom 50. obljetnice djelovanja Hrvatske Lutrije.

Tom prigodom organizirana je Bingo Tombola i Sretno kolo za korisnike doma uz prigodne nagrade. Direktor Regije istok Zoran Mlinarević uručio je ček u vrijednosti od 5.000,00 € ravnateljici Doma za starije i nemoćne osobe Velika Mirjani Novak. Ravnateljica Novak zahvalila je Hrvatskoj Lutriji na inicijativi i dodjeli sredstava. Zamjenik županice Požeško-slavonske županije Ferdinand Troha također je posjetio Dom te čestitao visoku obljetnicu Hrvatskoj lutriji, pohvalio vrijednu inicijativu Hrvatske Lutrije, te svima čestitao i zaželio puno zajeedništva za predstojeće blagdane Božića i Nove godine..

 - Posjetili smo niz domova za starije u ovo predblagdansko vrijeme. Želja nam je donijeti dodir sreće našim starijim sugrađanima i ovdje u Veliku. Vrijeme je darivanja, a ono najbolje što možemo darivati je naša pažnja i briga za druge - rekao je Mlinarević iz Hrvatske Lutrije.

Sretna dobitnica, gospođa Ana osvojila je glavnu nagradu u Bingo Tomboli: „Ovo mi je uljepšalo dan! Divno je što su nas posjetili, osvojila sam nagradu, i stvarno sam uživala u ovom lijepom događaju“ izjavila je gospođa Ana, koja je zaista bila sretna jer je u igri Bingo osvojila čak dvije nagrade.

I ostali korisnici doma su vrlo rado sudjelovali u igri Bingo, gdje su najsretniji dobili poklon bonove njihove omiljene prodavaonice, za 1 pogođeni red na Bingo listiću, dva pogođena reda i na kraju Bingo. Nakon toga svisu sudjelovali i u izvlačenju tombole gdje su dobivali redom artikle Hrvatske lutrije, šalove, kape, rukavice i kišobreane, a svi su dobili i srečke te popularne strugalice i tako produžili nadu u sretne dobitke.

Za kraj druženja, korisnici su spremili prigodnu recitaciju i igrokaz.