Četvrtak, 07 Prosinac 2023 12:20

Započela "Ninina čarobna Shhhuma" u Velikoj, plesom, puštanjem lampiona želja i koncertom Danijele

Ocijeni sadržaj
(13 glasova)

VELIKA - Otvoren je još jedan Advent u Požeštini, "Ninina čarobna Shhhumma" na lokaciji bazena u Velikoj, koja se održava treću godinu za redom. Prema najavama ovogodišnjeg programa i iskustvima prošlih godina, ovo će ponovno biti jedan od većih adventskih proslava u Slavoniji.

Sve je započelo u prekrasno osvijetljenom i uređenom prostoru uz bazene plesnim točkama u izvođenju Veličkih mažoretkinja, zatim puštanjem stotina svijetlećih lampiona želja koji su osvijetlili noćno nebo koje je bilo ispunjeno i snježnim pahuljama, a sve je završilo koncertom na otvorenom koji je izvela Danijela Martinović.

Ninina čarobna Shhhumma pobrinula se i za dobru gastronomsku ponudu u dvadesetak kućica, te za kuhano vino, čaj, i ostale napitke. U ponudi ima svega, od hamburgera, kebaba, kobasica, roštilja, sarme, suhomestnatih delicija, do palačinki, fritula i sitnih kremastih kolača. Štandove imaju i poznati vinari od Enjingija, Galića, Tandare i Solde, tako da možete uživati u kvalitetnoj vinskoj kapljici, no velika većina se odlučuje za topliju varijantu, kuhanog bijelog ili crnog vina.

Kako je najavljeno nekoliko koncerata poznatih pjevačkih imena bit će zaista zanimljivo, a organizatori nisu zaboravili niti djecu, koju je već prve večeri dočekao sv. Nikola s slatkišima, ali i krampus sa šibama, a očekuje ih vrtuljak, božićni vlakić i klizalište.

Program adventa traje do 6. siječnja 2024. godine.