Četvrtak, 07 Rujan 2023 09:20

Besplatno voće i povrće od Kauflanda ove godine za OŠ Vilima Korajca Kaptol

Ocijeni sadržaj
(9 glasova)

Započela je nova školska godina, a time i donacijski program Kauflanda poznatiji kao „Kaufland škola voća i povrća“. Naime, još u travnju krenulo je 7. zaredom natjecanje za osnovne škole, a kreativan zadatak najbolje suodradile sljedeće škole iz Slavonije: OŠ Josipa Antuna Ćolnića, OŠ "Antun Gustav Matoš" Vinkovci, OŠ "Ljudevit Gaj" Lužani, OŠ Vilima Korajca Kaptol, OŠ "Đuro Pilar" Slavonski Brod, OŠ "Milan Amruš" Slavonski Brod, OŠ Petra Preradovića Pitomača, OŠ Josipovac, OŠ Antuna Bauera Vukovar.

KŠVIPPodsjetimo, o konačnim pobjedničkim školama odlučivali su kupci glasanjem za likovni rad svog favorita u trgovinama Kauflanda. Glasanje je trajalo do 11. lipnja, a odabrano je ukupno 54 škola!

Dodatno, za one poslovnice za koje je pristigla samo jedna prijava, škola koja se prijavila ujedno je i pobjednička, a također su odabrane i pobjedničke škole za djecu s teškoćama u razvoju.

Kroz društveno odgovorni projekt Kaufland škola voća i povrća djeci u osnovnim školama svaki tjedan tijekom cijele školske godine Kaufland Hrvatska k.d. donira svježe voće i povrće. Ovaj dugogodišnji projekt, pokrenut još 2017. godine, ima cilj podići svijest o zdravoj prehrani među roditeljima i djecom te osigurati zdrave obroke za školarce. Godišnje ovaj projekt obuhvaća oko 20.000 školaraca širom Hrvatske koji svaki tjedan uživaju u besplatnom, svježem voću i povrću.