Ponedjeljak, 10 Srpanj 2023 07:59

Održan je prvi Romantic Fest na Sokolovcu, ovog vikenda očekuje nas novi

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

POŽEGA - Funky food i Turistička zajednica Grada Požege odlučili su ovog ljeta pripremiti jedinstven doživljaj u našem gradu! Na Sokolovcu je tako jučer održana prva večer, od nekoliko, Romantic Festa. Gastromantična ponuda s najljepšim pogledom na grad, uz podršku DJ glazbe ili acoustic live nastupa, svakog petka i subote od 18 sati do ponoći uživat ćemo u hrani, glazbi i druženju. Svaki tjedan je nova gastro tema, ovog vikenda to su pjenušci i talijanska hrana.

Veliki broj Požežanki i Požežana došlo je vidjeti što se to fino kuha na Sokolovcu, a neki posjetitelji su nam rekli da su čak iz Slavonskog Broda odlučili doći i podržati ovo događanje. Vjerujemo kako se dobra atmosfera održala i nakon predivnog zalaska sunca u kojem su svi uživali, a uz pjenušce i talijansku hranu majstora iz Funky fooda možete uživati i danas.

Već idućeg vikenda imamo novu temu, pa tako sve do 12. kolovoza, jedva čekamo!

“Ali to nije sve! Za dodatan vrhunski gastro doživljaj najavljujemo i PRIVATE COOKING SHOW! Od nedjelje do četvrtka uz prethodnu rezervaciju možeš si osigurati privatnu zabavu na istom prostoru gdje možeš počastiti sebe i ekipu s jednim posebnim iskustvom, gdje ćete svi uživati u kraljevskom tretmanu svih osjetila, s najboljim pogledom na grad. Više detalja objavljujemo uskoro a rezervacije možete već sad obaviti na broju: 098/9255370. Prati nas za dodatne informacije i gastro motivacije, a podsjećamo i na nagradnu igru u kojoj ćeš moći osvojiti sve na naš račun, svaki vikend!” – poručili su organizatori.

14.07. & 15.07. REAL KEBAB WEEK

21.07. & 22.07. WOKMEN TIKI WEEK

28.07. & 29.07. CRAFT BEERS&RIBS WEEK

04.08. & 05.08. MEXICO WEEK

11.08. & 12.08. STEAK WEEK

Izvor: rva.hr