Subota, 27 Svibanj 2023 20:40

12. Najduži stol u Velikoj odlično popunjen specijalitetima i s puno posjetitelja, a onda je došla kiša ...

Ocijeni sadržaj
(12 glasova)

VELIKA - Sve je bilo idilično, poslijepodne je padala velika kiša, izašlo je čak i sunce iz oblaka, a 12. Najduži stol u Velikoj bio je spreman u potpunosti. Stolovi su bili odlično popunjeni, gotovo 60-tak izlagača je na stolove iznijelo sve i svašta, posjetitelji su navirali u velikom broju. Gradska straža Požega je pucnjem iz topa označila početak, organizatori su pozdravili sve goste, uzvanike, izlagače i zaželjeli dobar provod. Direktor TZ Zlatni Papuk Tomislav Galić i zamjenik županice Ferdinad Troha taman su završili svoje obraćanje, mediji su upravo fotografirali postavljene stolove, ljudi su krenuli sa degustacijama, konzumacijama, ocjenjivali gdje je što bolje, a onda je došla jaka kiša i sve upropastila.

Evo već nekoliko godina Najduži stol u Velikoj nema sreće jer taj dan pada jaka kiša, pa ili sve bude u velikom šatoru, što naravno nije smisao najdužeg stola, ili kao ove godine, kiša rastjera i izlagača, nakvasi hranu, a pobjegnu i posjetitelji, samo oni rijetki su još hodali pod kišobranima, ali više nije bilo izlagača i njihovih slanih i slatkih delicija i slastica.

I naš odlični voditelj Boris Benčić koji je uz dosjetke i šale pokušavao razgovarati s izlagačima i posjetiteljima, sve dok mu se nije smočio mikrofon pa je i on utihnuo.