Utorak, 04 Lipanj 2013 14:20

Nastupilo 500 plesača od 2 do 18 godina

Ocijeni sadržaj
(6 glasova)

 

7. PLESNI KUP SLAVONIJE I BARANJE -

 

POŽEGA – U organizaciji Plesnog studija Marine Mihelčić u Sportskoj dvorani Grabrik održan je 7. Plesni kup Slavonije i Baranje, na kojemu je svoje učešće uzelo oko 500 plesača u dobi od 2 do 18 godina. Nastupili su Plesni klubovi iz Lipika, Pakraca, Pleternice, Brestovca, Velike, Nove Gradiške, Slavonskog Broda i Požege.IMG 0006

 

Natjecanje je otvorio gradonačelnik Zdravko Ronko istakavši mladim plesačima da je pokret život, a da je glazba dar sa neba, a oni to svojim trudom spajaju u ples. Natjecatelji su se natjecali u desetak kategorija i dobnih skupina u suvremenom plesu, openu, jazzu, hip hopu, kao pojedinci, duo i skupinama. IMG 1279Svakako da su najmlađi koji su još nevješto pokazivali svoje prve plesne korake izazvali najviše simpatija i pljeska svojih roditelja koji su im najvjernija publika.

 

Najboljima koji iz nekoliko skupina ostvaruju plasman na Svjetski kup koji se održava u Poreču, medalje su uručili gradonačelnik Ronko, zamjenik ministra zdravlja Marijan Cesarik i Krešimir Pavelić, predsjednik Požeškog sportskog saveza. 

IMG 0028